Wie zijn we

Wij, Claudia Somers en Rob van Raak, zijn de gezichten van Raak Advies.

We zijn mens- en resultaatgericht. Werken is voor de meeste mensen noodzakelijk en mag in onze optiek ook nog eens leuk zijn. Liefst vitaal en met een glimlach naar je werk gaan, is ons streven.

Waar Claudia zich met name richt op HR Interim Management opdrachten, richt Rob zich meer op individuele en team coaching en training.

Rob is sportminded en biedt naast traditionele training en coaching steeds meer sport en beweging aan in zijn programma's. Zie daarvoor Raak Advies en Beweging en Teamtrainingen.

We werken samen met collega's uit het werkveld, omdat we niet alles alleen kunnen en willen doen. Voor bedrijven kunnen we daardoor een breder dienstenpakket aanbieden.

We zijn beiden Adviseur, Coach en Trainer voor personeel en organisatie vraagstukken en gek van mensen.

Bel ons gerust, als je meer over ons wilt weten !

 

 

Raakadvies 035 454x200

Rob van Raak

Wie ben ik: In 1996 ben ik gestart met Raak Advies. Het op eigen wijze coachen, adviseren en trainen van mensen, zodat ze kunnen werken met een glimlach, was toen en is nog steeds mijn grootste drijfveer. Lees verder...

Raakadvies 025 454x200

Claudia Somers

Wie ben ik: In 2007 heb ik mijn dienstverband als HR manager binnen een groot Retail bedrijf opgezegd en ben begonnen als zelfstandig HR Consultant/ Interim HR Manager. Het is mijn focus of organisaties het beste uit haar medewerkers halen en of medewerkers het beste uit zichzelf halen. Lees verder...