Loopbaan coaching & ontwikkeling

Wil of moet je van baan veranderen? Loop je vast in je werk? Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? We verzorgen  persoonlijke loopbaanbegeleidingstrajecten. Werken aan en naar vermogen en werken met plezier op een plek die past, is waar wij ons voor inzetten. 

Wat doen we?
Na een kennismaking stellen we een persoonlijk en op maat gemaakt stappenplan op. Stap 1 in het proces is helderheid krijgen in o.a. Wie je bent, Wat je kunt en Wat je wilt, Wat je drijft en Wat je echt belangrijk vindt. Ook kijken we naar wat niet reeël of haalbaar is. Je krijgt vertrouwen in de eigen mogelijkheden, je leert communiceren over je profiel, je leert de juiste vaardigheden om de arbeidsmarkt gericht te kunnen benaderen en we begeleiden je zoekacties.

Met de Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en met Action Type krijg je inzicht in je persoonlijkheidstype en wat dat zegt over je kwaliteiten, ontwikkelingsmogelijkheden en werkvoorkeuren.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek leggen we graag uit hoe we bovenstaande trajecten uitvoeren en welke ondersteuning past bij je huidige situatie en vraag.

Neem vrijblijvend contact met ons op