Teambuilding en sport

Voor een goed team is geen berg te hoog of afstand te lang!

Wij geloven dat je samen verder komt dan alleen. Daarom geeft Raak Advies al jaren teamtrainingen. Sinds 2015 ook teambuilding waarbij we de fiets inzetten als hulpmiddel. Door teambuilding te koppelen aan een fysiek gewaagd doel, wordt zowel gewerkt aan samenwerking als aan vitaliteit, fysieke fitheid en verbetering van de mentale veerkracht. Als team wil je weten hoe je elkaar optimaal kunt aanvullen en ondersteunen. Een uitdagende fietstocht, afgestemd op de fysieke mogelijkheden van de deelnemers (iedereen moet mee kunnen doen), maakt verschillen en overeenkomsten tussen de teamleden, kwaliteiten, drijfveren en gedrag onder stress sneller, concreter en scherper zichtbaar.

We verzorgen events en workshops, waarin heldere afspraken met elkaar worden gemaakt en samenwerking concreet wordt ervaren.

  • stap 1 bepaling ambitie en passend gewaagd doel
  • stap 2 workshops verwachtingen, drijfveren, aspecten succesvolle teams, gedrag onder stress, heldere afspraken
  • stap 3 voorbereiding (fysiek en mentaal) op het event
  • stap 4 het event. De fietstocht zelf, haalbaar voor alle deelnemers
  • stap 5 evaluatie en de vertaalslag naar de dagelijkse (werk) praktijk
  • stap 6 borging & volhouden

Individuele coaching kan als optie toegevoegd worden. Op die manier creëren we een situatie waarin de groepsdynamiek en de persoonlijke verdieping optimaal gewaarborgd worden. 

Rob is als TeamCoach oa verbonden aan Cima Coppi Businesscycling (www.businesscycling.cc) en de Tour for Life (www.tourforlife.nl) . In 2015 heeft hij zelf aan de Tour for Life deelgenomen: in teamverband 1400 km fietsen in 8 dagen voor het goede doel. Hij zet graag zijn (team)ervaringen en inzichten in ten behoeve van versterking samenwerkende teams.

We werken daarnaast samen met ex-prof wielrenners om de programma's vorm en inhoud te geven.

Heb je vragen of ben je benieuwd wat we specifiek voor jou en je bedrijf kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons.